zaterdag 29 januari 2011

Vervanging Caso-Edukaat door Raet

Succes kan soms gepaard gaan met oorverdovende stilte en tegelijkertijd goed nieuws zijn. Zo ook in het geval van de vervanging van de salarisadministratie. Als het rond de betaaldatum stil blijft, mag je er vanuit gaan dat de vervanging geslaagd is.

Op 1 januari is de salarisadministratie van ROC Flevoland vervangen, afgelopen dinsdag zijn de januari salarissen uitbetaald. Dat is goed gegaan gezien het aantal reacties dat we hebben ontvangen.

Het ROC van Amsterdam heeft de afgelopen jaren de personeels- en salarisadministratie 2x vervangen. De eerste keer omdat het nieuwe systeem meer mogelijkheden bood. De tweede keer omdat de leverancier Raet besloot het systeem op termijn niet langer te ondersteunen.

De vervanging was een enorme operatie gezien de ruim 3.000 salarissen die iedere maand moeten worden betaald. Toch is dit in relatieve stilte gebeurd, de salarissen zijn op tijd betaald en daar gaat het uiteindelijk om. De ervaring van het ROCvA-projectteam is aangewend bij de vervanging van de salarisadministratie in Flevoland. Dit is een mooi voorbeeld van de krachtenbundeling van ROC van Amsterdam en ROC Flevoland.

Geen opmerkingen: